Uskalla erottua. Ole persoonallinen.

Nauti kauneudesta.

Glitter by ElinaK on Meikkistudio ElinaK:n oma tuotesarja, joka pitää sisällään kosmeettisia glittereitä, BIOglittereitä, itseliimautuvia & uudelleen käytettäviä ihotimantteja sekä aidolta tatuoinnilta näyttäviä siirtokuvatatuointeja.

Glitterimme ovat turvallisia ja testattuja, kosmeettiseen käyttöön suunniteltuja irtohileitä joita voit käyttää iholla, hiuksissa tai kynsissä. Yhdistelemällä eri kokoisia ja värisiä glittereitä  saat loputtomasti erilaisia versioita väreistä, vain mielikuvitus on rajana!

 

Kasvo- ja ihotimanttimme ovat kosmeettiseen käyttöön suunniteltuja, itseliimautuvia ja uudelleen käytettäviä timantteja. Timanteissamme on tarrapinta valmiina, joten ei extraliimaa eikä sotkua. Glitter by ElinaK timanttivalikoimissa on niin yksittäisiä kuin isompia yhtenäisiä timantteja. Timanteilla saat hetkessä näyttävyyttä lookkiisi -voit käyttää kimalluksia esim. decolteella, käsivarressa, nilkassa tai yläselässä avonaisen puvun kanssa.

 

Aidolta tatuoinnilta näyttävät siirtokuvatatuointiemme avulla saat unelmiesi tatuoinnin hetkessä -ilman kipua! Valikoimistamme löytyy kymmeniä erilaisia ja eri kokoisia malleja, jotka pysyvät iholla n.5-7 vrk.

 

Glitter BAR by ElinaK

Kauttamme on mahdollista tilata myös Glitter BAR tapahtumiin, festareille ja erilaisiin tilaisuuksiin. Glitter BARista voi käydä hakemassa glittermeikin, -tatuoinnin tai vaikkapa parran.

Kimaltava baarimme on ilahduttanut lukuisissa yksityis- kuin yritystapahtumissa ympäri Suomen. Glitter sopiikin kaikille ja kaikkialle -emme ole turhan ryppyotsaisia ja rakastamme aidosti kimallusta. Työmme jälki saa hymyn juhlakansan kasvoille -iloinen ja välitön tunnelma ovat valttejamme!    

Katso lisää tästä!

Glitter BAR tapahtumiin, festareille ja erilaisiin tilaisuuksiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä jos haluat kimaltaa kanssamme!

Yhteydenottolomake