Glitter by ElinaK on Meikkistudio ElinaK:n oma tuotesarja, joka sisältää kymmeniä erilaisia kosmeettiseen käyttöön suunniteltuja glittereitä, ihotimantteja ja siirtokuvatatuointeja.

Glitter by ElinaK glitterit ovat turvallisia ja testattuja, kosmeettiseen käyttöön suunniteltuja irtohileitä, jotka on valmistettu turvallisesta PET muovista. Glittereitä voit käyttää iholla, hiuksissa tai kynsissä. Yhdistelemällä eri kokoisia ja värisiä glittereitä saat loputtomasti erilaisia versioita väreistä, vain mielikuvitus on rajana!

BIOglitterimme ovat 90% luonnossahajoavia kimalteita. Glitterit ovat valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista (eukalyptuspuista) ja ne ovat myrkyttömiä ja vegaanisia. BIOglitter tuntuu iholla höyhenen kevyeltä, ja sitä voikin turvallisin mielin käyttää iholla, hiuksissa ja kynsissä. Glitterin kiinnitysohje ja lisäinfoa löydät TÄÄLTÄ

*HUOM! Käytä glittereiden kiinnitykseen ainoastaan meikinkiinnitystuotteita. ÄLÄ suihkuta kasvoillesi esim. hiussprayta. Hiusspray sisältää ihoa ärsyttäviä kemikaaleja ja se tukkii ihohuokosesi ja saa ihosi voimaan huonosti.

        

Ihotimanteilla tuunaat hetkessä meikin juhlakuntoon, Glitter by ElinaK ihotimantit ovat kosmeettiseen käyttöön suunniteltuja, itseliimautuvia ja uudelleen käytettäviä. Timantit voidaan liimata valmiin meikin päälle, et tarvitse erillisiä liimoja vaan timanteissa on itsessään vedenkestävä liimapinta. Yhdistelemällä timantteja ja glittereitä loihdit toinen toistaan upeampia meikkilookkeja hetkessä! ElinaK:n verkkokauppaan TÄSTÄ

          

Aidolta tatuoinnilta näyttävien siirtokuvatatuointien avulla saat unelmiesi tatuoinnin hetkessä -ilman kipua! Valikoimissamme on kymmeniä erilaisia ja eri kokoisia tatuointeja niin lapsille kuin aikuisillekin. Tatuoinnit pysyvät iholla n. 5-7 vrk.