Glitter by ElinaK on Meikkistudio ElinaK:n oma glittermallisto, joka sisältää yli 60 erilaista kosmeettiseen käyttöön suunniteltua glitterväriä. Myös 100% luonnossa hajoavat BIO glitterit löydät valikoimistamme. Lisäksi mallistoon kuuluu useita erilaisia näyttäviä, itseliimautuvia ja uudelleen käytettäviä kasvo- ja ihotimantteja.

UUTUUS! Mallistomme laajenee toukokuussa 2018, kun valikoimiimme tulee uudet upeat siirtokuvat! Aidon tatuoinnin näköiset siirtokuvat ovat vedenkestäviä ja pysyvät iholla 4-7 vrk. Useita erilaisia ja eri kokoisia tatuointeja!

Glitter by ElinaK glitterit ovat turvallisia ja testattuja, kosmeettiseen käyttöön suunniteltuja irtohileitä, jotka on valmistettu turvallisesta PET muovista. Glittereitä voit käyttää iholla, hiuksissa tai kynsissä. Yhdistelemällä eri kokoisia ja värisiä glittereitä saat loputtomasti erilaisia versioita väreistä, vain mielikuvitus on rajana!

BIO glitterimme ovat 100% luonnossahajoavia glittereitä. Glitterit ovat valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista (eukalyptuspuista) ja ne ovat myrkyttömiä ja vegaanisia. BIO glitter tuntuu iholla höyhenen kevyeltä, ja sitä voikin turvallisin mielin käyttää iholla, hiuksissa ja kynsissä.

Glitterin kiinnitysohje ja lisäinfoa löydät TÄÄLTÄ

        

Kasvotimanteilla tuunaat hetkessä meikin juhlakuntoon, Glitter by ElinaK kasvotimantit ovat kosmeettiseen käyttöön suunniteltuja, itseliimautuvia ja uudelleen käytettäviä. Timantit voidaan liimata valmiin meikin päälle, et tarvitse erillisiä liimoja vaan timanteissa on itsessään vedenkestävä liimapinta. Yhdistelemällä timantteja ja glittereitä loihdit toinen toistaan upeampia meikkilookkeja hetkessä!

ElinaK:n verkkokauppaan TÄSTÄ

          

*HUOM! Käytä glittereiden kiinnitykseen ainoastaan meikinkiinnitystuotteita. ÄLÄ suihkuta kasvoillesi esim. hiussprayta. Hiusspray sisältää ihoa ärsyttäviä kemikaaleja ja se tukkii ihohuokosesi ja saa ihosi voimaan huonosti.